2010. szeptember 12., vasárnap

Ma jót goubáztunk.....





Na, eltelt a mai nap. Mondhatom azt is, hogy jól. Sőt nagyon jól. Az időjárás kegyes volt hozzánk, olyannyira, hogy nemcsak hogy nem esett az eső, de délutánra már a napocska is bekukkantott a standunkra, jótékonyan megcsillogtatva ékszereinket, hogy még ellenállhatatlanabbul (te jó ég, van egyáltalán ilyen szó?) csábítsák egy kis pénzköltésre a gyanútlan járókelőket, bámészkodókat, arra sietőket vagy céltudatos vásárlókat. Ami külön öröm volt számomra, hogy személyesen is megismerkedhettem Noritával és Káli Gopikával, akiknek a munkáit nagyon szeretem. De a jó idő, a napsütés, a kellemesen eltöltött nap Csendes Katával mind-mind egy nagy túró ahhoz képest, hogy az ékszereket HUMÁN célú felhasználásra vásárolták!!! (Vagy csak a csivava volt jól lenyomva a retikül aljára...) :-) Na, mit szóltok, lányok?????!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) (Csivavás előzmény itt.)

Ízelítőül egy pár fotó a standunkról:


15 megjegyzés:

Krisztina írta...

Ó, mennyi gyönyörűség. Az én műveim még egy picurka dobozban elférnek :D Na de majd igyekszem, igyekszem kérem :D

Biztos, hogy jó érzés, mikor esetlegesen szembe is jön valakin az elkészült mű :)

Ráadásul tényleg kellmetes időjárás is volt egész nap egy jó vásározáshoz.

Bár a csivavás részt nem értem, de biztos, hogy ez már valami előzmény lehetett.

Belinda írta...

Gratula a sikerhez! Elolvastam a csivavás sztorit, és pöttyösre röhögtem magam. Azért gondolj bele a távlatokba, lehetne karkötőt, fülit, farokrojtot gyártani, egy csivavagyűrű pedig igazi kihívás lenne még neked is! :)

Edo írta...

Nagggyon JÓÓÓK így együtt;;))) És örülök, hogy nem csalódtál;;))

Pósa Andrea írta...

Ebből a rengetegből azért én is szívesen válogattam volna! A csivavás bizniszt fel kéne fejleszteni, ilyet még úgysem csinált senki. Megtaláltad a piaci rést::))

Unknown írta...

Húúúú, ez aztán a bőség zavara! Mennyi munka! Gyönyörűek! El tudom képzelni, hogy 1-1 vevő mennyi ideig válogathatott:) Gratulálok Kata, további sok sikert!

Tündigyöngy írta...

Ennél a standnál, én is elálldogálnék egy ideig:D
Gratulálok a "humán célú" vevőkért:)
Látod megéri dolgozni:))

kandy írta...

Te jó isten! Ez egy éxerboltnak is díszére válna.
Grat nektek a sikerekhez!

ekszerlada írta...

Íjjj de sok gyönyörűség!!na végre,hogy minden összejött:)
De a kutyaékszergyártás nem tűnik ám rossz ötletnek:)Tudod mennyien rácsodálkoznak az én kutyám nyakláncára is?Mindenki azt kérdezi,honnan vettem,mert ő is szeretne a kutyájának:)Szal el kell ezen gondolkozni Katám:)))))Bár swaris nyakit tenni a kutya nyakába....esetleg karácsonyra tennék:))Csak kivételes alkalmakra:)Bár ahhoz szerintem swari bőség zavarában kellene lennem,hogy megtegyem...azért nem tudom,mert ha egy bolha éppen csíp és vakarózni kell,akkor meg repülnek szana szét.Tehát mindenképpen meggondolandó:)))Bár a csivava lába nem oly túl erős,hogy szétrugja a swarikat...nem tudom Katám:)))nem tudom:)))Talán,nem rossz ötlet:))

Melinda írta...

Ennyi finomság láttán én sem gyorsan szabadultam volna :)) Gyönyörűek mind!!!
Ékszerláda ötletén elindulva: a macskatartók nevében szeretnék felháborodni, velünk mi lesz?! Ez a piac is parlagon hever :))

Krisztina írta...

Elolvastam a csivavás sztorit. Hát nem semmi. :)))
De nem is elvetendő ötlet a kutyaékszer. Annyi kutyabolond annyi mindent megvesz már a kutyájának.

ekszerlada írta...

NA,csajok,hát én bevallom nektek,ééén hülye vagyok a kutyám terén.
Na,de mivel csak kutya,ezért én csak műanyag kínai nyakláncot vettem,amit szét daraboltam és a nagyobb elemeket összefűztem kagylókkal.Előszőr csak azért gondoltam,hogy felismerjem a sok ugyan ilyen belizi fajta kutyák közül,mert sokszor játszott velük,vagy elcsászkált amikor kisebb volt.Így tudták,az enyém és mindig visszakisérték.Utána meg látva,mekkora sikere van és mindenki neveti,simogatja,dédelgeti és még potya csont is leesik,na ekkor azt gondoltam,jól van,ezek után,mindig lesz nyaklánca:)De swariból én soha nem csinálnék,mert pillanatok alatt lerugja szerintem egy bolha ingerlésére után.Én nem szeretném látni,hogy szana szét repülnek a swarik.jajajaj az fájna!!
Szal szerintem kínai gyöngyőbl lehetne kreálni,mert komolyan,tetszik az embereknek,nevetik,mert nagyon aranyos vele:)

Belinda írta...

Kb. 7 cm szélesek, más kanaván sacc/kábé 10 centire felküzdhetem. Folytassuk emilben vagy telefonon: belindavilaga@gmail.com

Bandrea's Beads írta...

Örülök a sikernek!! Nagyon sokat dolgoztál és álom ékszereket vittél!! Ha nem tudnék fűzni, tuti, hogy a vevőd lennék!!!

motymoty írta...

Ezt Neked találtam. ;) (Bocsánat!)

http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fhappylandblog.blogspot.com%2F2010%2F06%2Fcollare-kendra.html

Névtelen írta...

Én is találtam neked valamit a Facebookon, Dori Csengeri képei között!!!! :DDD
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs237.snc1/8428_159056806472_141888656472_2504108_4360198_n.jpg