2009. július 4., szombat

Minimál


Ezzel a minimállal búcsúzom egy időre, mert lakásfelújítok, és a gyöngyeimet biztos helyre kell rakni :-(((. Már most rosszul vagyok a gondolattól, de egyszer túl kell esni rajta. Viszont van benne egy kis izgalom is, mivel lakberendező lévén, nem semmi színeket és színkombinációkat találtam ki. Ha kész leszek, majd mutatom, mi sült ki az agymenésemből... Mindenkinek jó nyarat és nyaralást kívánok!!!!

India-szett


Na, csak kész lettem ezzel a szettel is. Nagyon szeretem, nem adom senkinek.... :-))))
Ande, köszönöm!!!!!!!

2009. július 2., csütörtök

Hada boszikarija....


Ez a karkötő Andreáé, mert szeretett volna egy feketét. (Ő mindenben imádja a feketét...) De azért én belecsempésztem egy kis hematitot (mondjuk úgy, hogy ő világosfekete :-)) meg ezt-azt, ami kicsit feledteti a komor feketét. Ebből látszik, hogy öregszem, fiatalkoromban le nem lehetett szaggatni rólam a fekete cuccokat, ma meg már... hogy is mondjam... Éljenek a színek!! A dögös, szikrázó, élveteg, szemet gyönyörködtető színek, tónusok, komplementerek és nem komplementerek...
Szóval Andi, ez a tiéd, fogadd szeretettel, mert sokat köszönhetek Neked!!! Pölö ezt a gyöngymániát is... meg még sok mindent, amit behoztál az életembe, és én azokat azóta sem engedtem el. Ragaszkodom hozzájuk, mint a fösvény a kincsesládája kulcsához.... :-)))))