2009. április 3., péntek

Sivatagi rózsa (Rose in the desert)

Gyorsan összehoztam ezt, hogy meglegyen a mindennapi fíling... nehogy má' elvonási tüneteim legyenek!! Nagyon várom a húsvétot, meg egy hosszabb pihenőt, hogy összehozhassak egy nagyobb projektet. Az agyam tele van ötletekkel, a dobozom tele van gyöngyökkel, valaki adhatna egy vagon időt is hozzá... na, mindegy, ha nyugdíjas leszek, lesz időm. De akkor meg már vak leszek, mint egy bányaló. Circulus vitiosus... :-)))

Peyote-minta több szólamra (Peyote pattern in various colours)




2009. április 2., csütörtök

Tyúklábminta Kandynak!!!!!!!!!!!!!!


Kandy említette, hogy jó lenne már egy kis bogyózható tyúklábminta is... Aszonta, csak viccel, de tök jó ötletet adott, nélküle eszembe sem jutott volna tyúklábmintát peyote-tal.... Hát, ennél jobbat nem tudtam kihozni belőle... na és pláne nem tudom, hogy bogyózható-e... talán, ha elég nagy a bogyesz. Kandy, te ebből úgyis kihozod a legjobbat!!! :-))))) Remélem, van még egy pár ilyen jó ötleted!!!!!

2009. április 1., szerda

3x6 petty...

Amikor elkészült, először egy pizsama jutott az eszembe, majd a bárányhimlő... Nem, nem vagyok pszichopata, ááááááááá dehogyis!!! Ja, és van egy újabb minta is:


2009. március 30., hétfő

Újabb minták





Azt hiszem, kicsit rákattantam erre a tervezésre... Nem baj, elvan a gyerek, ha játszik! De legalább nem Indiát fűzök. :-))))

Első mintám máshogy (My first peyote pattern in another way)


Berjo kérdezte, nem csinálok-e keskenyebbet. De. És most asszem a hossza is kb. elég egy normális méretű csuklóra. Na nem az enyémre, ugye...

Első peyote mintám... (My first peyote pattern)

Na ezzel jól elszórakoztam, de fogalmam sincs, hogy ez hány centi így ebben a formában...
Meg ne próbálja senki!!!

2009. március 29., vasárnap

India emígy... (India this way...)

Tudom-tudom, már nagyon unalmas... De hát nem tudok ellenállni ennek a mintának....
Tudjátok, mit mondott Oscar Wilde...: "I can resist anything, but temptation..."