2009. december 25., péntek

Még egy hüllő...


Na ezt már csak tényleg azért fűztem ezen a szép, csendes, nyugalmas karácsonyi napon, mert találtam két darab nagyon régen megvásárolt gyönyörű kerámiakövet, és egyszerűen nem hagyhattam, hogy tovább enyészedjenek magukba'. :-))

2009. december 23., szerda

Egyszerűen ezüstben



.... és az utolsó ajándék is elkészült!!!!! Éljen-éljen-éljen!!!!!!

Katica egy kislánynak



Egy négyéves katicaimádó kislánynak készült karácsonyra. Süthető gyurmából készült, és közben jó ötleteim támadtak a gyurmával kapcsolatban. Reményeim szerint nemsokára megvalósítom!!!!! Ha túlélem az ünnepeket... :-)))

Keleti mese ezüst-kékben


2009. december 22., kedd

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!



Kedves gyöngyös lányok, ezzel a gyönyörű Ady-verssel, Szabó Gyula felejthetetlen és utánozhatatlan előadásában kívánok Nektek nagyon boldog ünnepeket és még boldogabb új évet!!! Hallgassátok meg, szánjatok rá pár percet ebben a rohanásban!

Fele cukor, fele méz



Na, ez a karkötő önnön döntésképtelenségem mintapéldája. Nem tudtam eldönteni, hogy a türkizt arannyal vagy ezüsttel kombináljam, így addig veszekedtem saját magammal, amíg megállapodtunk, hogy köztes megoldást választunk (csak hogy mindkettőnknek igaza legyen), jöjjön az ezüst is, az arany is!!!! Szeretem a saját kompromisszumkészségemet... :-))))))

2009. december 21., hétfő

2009. december 20., vasárnap

Keleti mese


Tobzódtam a színekben. Most, hogy ellepett mindent a hó. :-)))