2009. március 27., péntek

Galina ezüstben (Silver Galina)

Annyira de nagyon kár, hogy az ezüstöt-fehéret-kristályt nem lehet úgy fényképezni (vagyis biztos lehet, csak én nem tudom), hogy a kép tényleg és valóban visszaadja az eredeti pompázatos csillogását... Na, talán ha süt egyszer végre az Istenke napja, akkor újra próbálkozom, addig is, használjátok a fantáziátokat!!!! :-)))

2009. március 26., csütörtök

Nyári mező (Summer meadow)

Briggancsnál láttam ilyet, tőle kaptam a mintát is, köszi, Brigi!!! És azonnal nekem is kellett...

Galina-medál (by Ande)

Hú, már nagyon be voltam sózva, hogy megfűzhessem!!! És igen, ma megtörtént!!! Imádom, Ande ezer köszönet és hála, újabb függőségem alakul ki, úgy érzem... Ő az első, de nem az utolsó!!!!!! Juhhéjjjj!!!!

Hm...


Fidjinek köszönöm, aki segített az indulásnál!!!!
Szóval nagyon úúúúúúúútálom, amikor mindent a minta szerint csinálok, és MÉGSEM olyan lesz, mint a mintán, a fényképen... itt lehet megtekinteni az eredetit....
Nem fekszik ki olyan szépen, girbe és gurba. Na, azért teccik ám, csak nem én lennék, ha teljesen meg lennék vele elégedve... :-))))

2009. március 23., hétfő

India... mánia...

Mondhatjuk nyugodtan, hogy rabja vagyok ennek a mintának, Andénak köszönhetően... De ki fizeti a pszichiátert?

2009. március 22., vasárnap

Nevesincs.... (Noname)

Szóval az úgy volt, hogy Vezsuzsi dióbél mintájának indult, aztán elég hamar belezavarodtam és persze annak rendje s módja szerint el is rontottam, és mivel bontani a világ minden kincséért sem bontok, befejeztem így. Na, hát ez történt. Azért azt a mintát mindenképpen megfűzöm egyszer, már ha képes leszek rá.... :-)))))