2010. január 23., szombat

Afrikai hercegnő
Bejött nálam a zsugorkázás, szeretem!!! Olyan érdekes nézni, amint a megrajzolt lapka mindenféle alakokat felvesz a sütőben, majd a végére szépen ötödére zsugorodik, és gyönyörűen kisimul... hogy ezt a láncot hova és ki fogja felvenni, azt nem tudom, de végül is lakásdísznek sem rossz.... :-))))) Orsi, nagyon köszönöm, hogy megrendelted nekem az ultrafinom szarvasbőrt!!!

2010. január 22., péntek

Egy igazi Nofretete....


Már rég tervbe vettem, hogy kipróbálom a zsugorkatechnikát. Ma végre kaptam lapokat egy kreatív boltban, és persze azonnal ki kellett próbálnom. Rajzoltam, megsütöttem, varrtam, fűztem, szóval ma áldoztam a kreativitás oltárán... :-))))

2010. január 21., csütörtök

Thoueris No. 2.


Színügyileg visszafogtam magam... :-)))

Megjelent!!!!!!!


Megjelent Bánhalmi Andrea (Ande) fűzős könyve, 10 mintával, részletes leírásokkal, illusztrációkkal. Mint nagy India-medál-rajongó és -fűző (ez is Ande-minta), kötelességemnek érzem, hogy hírt adjak e nagyszerű eseményről. Megvehető a Gyöngyboxban!

2010. január 17., vasárnap

Thoueris magam módján...Ez a nyaklánc is az egész éjszakás fűzőbuli eredménye. Annyira tetszik (mert jó nagy darab!), hogy azt hiszem, megfűzöm majd tiszta ezüstben is...

Kígyó No. 5.


Az éjszakai "Fűzés kivilágos virradatig" program egyik terméke. Nagyon jó volt a buliiiiii!!!!! :-)))