2009. november 27., péntek

"Ablak" füli

Mu nagyszerű mintája. Ő Okno-nak nevezte el, ami, ha oroszból fordítunk, ablakot jelent...
Hát akkor legyen ő az Ablak füli... Biztos adhatnék neki valami fellengzősebb és elegánsabb nevet, de már harmadik napja döglődöm itthon 39 fokos lázzal, tehát az agyam zokni. Még jó, hogy fűzni tudok azért... bár azt hiszen, SEMMI, de SEMMI nem tántoríthatna el a fűzéstől... soha. Ti hogy vagytok ezzel? Lehet ebből kiábrándulni?

9 megjegyzés:

Márticska írta...

Ez gyönyörű! Nagyon tetszik a színe. Én is tántoríthatatlan vagyok. Ha valaki egyszer megfertőződik a "gyöngyitisszel"..........
A másik betegségből mihamarabbi gyógyulást!

Erga írta...

Gyönyörű, ez a füli. Szerintem, ha valaki elkezdi a fűzést abból nincs kiút, egyre mélyebben ássa bele magát.Hál Istennek.Betegségből gyógyulást kívánok mihamarabb! (remélem nem malacka vírusos vagy?)

Noyka írta...

Láttam már ezt a mintát Mu-nál, de őszintén szólva nem tetszett annyira, de itt ahogy most megláttam, elhatároztam, hogy amint megtanultam az anyagot a keddi zh-ra egyből neki fogok állni. Nagyon szép lett! Jah és a betegséggel kapcsolatban, én már kiskoromban elkaptam, aztán azt hittem kigyógyultam belőle, de úgy néz ki visszaestem, és az állapotom egyre csak romlik:D Jobbulást!

Teca írta...

Gratulálok! Mesés lett! Nagyon jó színeket hoztál össze!
Gyógyulj meg nagyon hamar!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Amíg az embernek a keze működik, addig muszáj fűzni - szerintem. Egyetértek Noykával, a Tiéd sokkal-sokkal szebb, mint az eredeti, az nekem sem mozgatta meg túlzottan a fantáziám. Viszont a tiéd után lehet, hogy kedvet kapok egyre.

ekszerlada írta...

Jaj ezt a mintat mar en is megcsinaltam egyszer!Gyonyoru Kata!Isteniek a szinek!!!!!

Edo írta...

HŰŰ!! SZUPER!!!
Gyógyulj meg mihamarabb!!!

Ági mama írta...

Azt hiszem a fűzés gyógyíthatatalan betegség! Gyönyörű lett!
A másik betegséged remélem hamar elmúlik!

kandy írta...

De most isten bizony elkezdté nyelvészkedni? Lefagy a zagyam. Sose jutott volna eszembe! Én csak cirillül tom kiolvasni az "áknót".