2010. szeptember 18., szombat

Kerá Mia... :-)










A múltkori Goubán a mellettünk lévő standon kerámiaékszereket árult egy fiatalember. Vettem tőle pár dolgot, isteni szépeket készít!!!! Isten (és ő is) bocsássa meg nekem, de darabjaira szedtem a cuccokat, és felhasználtam saját szám íze szerint.... :-)

2010. szeptember 16., csütörtök

Nézzétek meg ti is!!!!

Azért örülök, hogy van látogatószámlálóm, mert időnként megnézem a statisztikákat, és megnézem azok blogját, akik nálam jártak, és még nem ismerem őket. Így fedeztem fel Tündét, aki nagyon-nagyon szépeket készít, nagyon szeretem a munkáit. Ha van kedvetek, nézzétek meg ti is:

http://ekszeresblog.blogspot.com/

2010. szeptember 12., vasárnap

Ma jót goubáztunk.....





Na, eltelt a mai nap. Mondhatom azt is, hogy jól. Sőt nagyon jól. Az időjárás kegyes volt hozzánk, olyannyira, hogy nemcsak hogy nem esett az eső, de délutánra már a napocska is bekukkantott a standunkra, jótékonyan megcsillogtatva ékszereinket, hogy még ellenállhatatlanabbul (te jó ég, van egyáltalán ilyen szó?) csábítsák egy kis pénzköltésre a gyanútlan járókelőket, bámészkodókat, arra sietőket vagy céltudatos vásárlókat. Ami külön öröm volt számomra, hogy személyesen is megismerkedhettem Noritával és Káli Gopikával, akiknek a munkáit nagyon szeretem. De a jó idő, a napsütés, a kellemesen eltöltött nap Csendes Katával mind-mind egy nagy túró ahhoz képest, hogy az ékszereket HUMÁN célú felhasználásra vásárolták!!! (Vagy csak a csivava volt jól lenyomva a retikül aljára...) :-) Na, mit szóltok, lányok?????!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) (Csivavás előzmény itt.)

Ízelítőül egy pár fotó a standunkról: