2010. november 10., szerda

Egy kis szövegelés....

Új ékszerek híján most csak egy kis monologizálás:

Először is nagyon örülök, hogy a vörösiszap-katasztrófa károsultjai javára felajánlott féltett kincsem elkelt az árverésen 7000 forintért. A győztes már meg is kapta (köszönöm, ó, Magyar Posta!!), és azt mondta, hogy képen is nagyon szép volt, na de élőben aztán.....!!!! Ez nagyon jólesett, viseld egészséggel, Zsuzsa!

Jó pár hete ihlettelen vagyok, vagyis ötletem rengeteg lenne, és neki is állok néha, de aztán nem is olyan, nem úgy áll, nem úgy fekszik, mégsem olyan a színe.... Még szerencse, hogy tulajdonképpen időm sem lenne most fűzni nagyon, mert el vagyok havazva "polgári" foglalkozásommal kapcsolatos munkákkal. No de azért nem adom fel, mert az agyamban rengeteg minden kavarog, egy nagy káosz van benn gyöngyügyileg, de szépen megvárom, míg kitisztul a kép, és végre megtudom, mi akar megszületni végre a kezeim között.... :-) Várom már a pillanatot, mert elvonási tüneteim vannak, de tényleg. Ezt csak az ismerheti, aki hasonlóan a gyöngyök rabja. Szóval ne hagyjatok el, nemsokára jövök új darabokkal, amik reményeim szerint szépek is lesznek, ha már ennyit vajúdok velük.....

Minden látogatómnak ölelés..... :-)))))

10 megjegyzés:

Erga írta...

Eszünkbe se jutott elhagyni és szeretettel kivárjuk az újszülötteket. Én most nagyon megértelek, mert hasonlóképpen érzek.

MICA írta...

A káosszal szerintem semmi baj, mint tudjuk az az alapja mindennek:)

Berjo írta...

Nem féltelek, hogy megint óriási ötletekkel lepsz meg minket a vajúdás után!

Panka gyöngye írta...

A nagy csönd után általában mindig valami nagy következik!!!:))Úgyhogy várd ki a megfelelő pillanatot,eljön az is:)

Magdi írta...

Türelemmel és izgalommal várjuk az "újszülött" érkezését.Előbb-utóbb megjelenik az a kép csak hagyd érlelődni és aztán nagyot durran!!

ekszerlada írta...

Kta most éppen én is így vagyok a fűzéssel.Annyi minden van bennem és hogy megjöttek a gyöngyök annyi féle szin kavarog előttem,hogy fogalmam sincs,melyikkel kezdjem.Ezért most kicsit én is megáltam vele,azért horgolok.De most született meg a kettő variációja:)Tök más mint ami miadt nem csinálom:)))jaj lökött az embert ezekkel a hobbikkal:)))

Bandrea's Beads írta...

Szia Kata!!!
Nem is olyan régen én is így voltam! Fűztem-lebontottam... ezt játszottam.... szörnyű volt. Kívánom, hogy újra a régi legyél, mert nagyon hiányoznak a szépségeid. Bár gondolom valami nagy durranással térsz vissza!!!
puszi!!!

Ágota írta...

Úgy látszik akkor az időben van valami. Én is pont így voltam ezzel eddig. Attól féltem, hogy kigyógyulok a gyöngyitiszből! De szerencsére nem! Hagytam egy ideig pihenni mindent. Aztán amikor végre volt kedvem elmenni vásárolni, akkor bevásároltam, ami nagyon jól esett (persz, hogy gyöngyökből! nem mintha nem lenne itthon elég!!!)és leültem fűzni. Csodák csodája az addig 6x lebontott ásványom megkapta a tökéletes ruhát. :)
Kívánom, hoghy találj vissza Te is! Mert hiányoznál a munkáiddal!

Pósa Andrea írta...

Már éppen írni akartam, hogy gyanús a nagy csend, biztos valami nagyon tutival fogsz előrukkolni:). Már várom!

Csapó Krisztina írta...

Kedves Kata! Ha van időd, kezdj el valami sokat fűzött kedvencet. Közben biztos vagyok benne, hogy megjönnek a várt gondolatok. :)