2010. február 14., vasárnap

Félig behálózva...


.... de nem befejezve. Nem tudok dűlőre jutni magammal a láncrésszel kapcsolatban... Ötleteket szívesen fogadok!!! :-)))

10 megjegyzés:

Nikol írta...

Ez megint nagyon jól sikert!!! :D :D Úgy látom, mi mindig ilyen későn munkálkodunk! :D :D Mi vagyunk az éjszakai baglyok!:D Én szívesen látnék hozzá egy horgolt láncot, ehhez a nagyobb medálhoz, biztos jól mutatna. Szoktál horgolni?? Nem emlékszem, hogy láttam nálad már horgolást.Személy szerint én nagyobb szemű láncosat, vagy kétsoros kásasort készítenék még esetleg.

Edo írta...

Pont én is ugyanezt szerettem volna mondani, vagyis írni;;)) Egy horgolt láncrésszel nagyon jóóól nézne ki!! De teljesen mindegy milyen megoldást választasz, ez íígy is SZÉÉÉÉÉÉPP!!!!

Edelweiss írta...

Nagyon tetszik ez a medálod (is)! :))
Én meg épp ellenkezőleg, sodronyra fűzött kása láncot tennék hozzá úgy, hogy a láncba belefűzném a szélső díszítő kásákat is és a kettő közé középre talán fűznék még egy türkiz gyöngyöt is, de ez nem biztos. Meg kellene nézni, hogy mutat. Ez a medál annyira mutatós, hogy nem kellene elnyomni. Szerintem. :)

Unknown írta...

Még egy verzió, hogy könnyebb legyen dönteni:) Szép szemű réz láncra tenném, kulccsont magasságban mindkét oldalon 1-2 szerpálcás türkinit golyós betéttel.

Unknown írta...

nem látom a csodás lilának milyen szárat adtál, de valami olyat)))) - sokat segítettem)))

ez pedig csodás kék! szenzációsak az ékszereid, szerintem teljesen mindegy hogyan oldod meg a szárát, úgy lesz tökéletes!

Ilka írta...

Gyönyörű lett ez is! Csodás színe van, ez a kék mesés! A lánc milyen lesz?

Erga írta...

...Hát ez sem egy rosszul sikerült darab, én máris imádom.

Kiss Antalné írta...

Fantasztikus!!
A láncrészekkel én(is) folyamatosan bajban vagyok.

ekszerlada írta...

Nekem jo a sima lancos megoldas,mert maga a medal nagyon diszes.Ha meg a lanc resz is valami kulonleges lenne,nem boztos,hogy jol ervenyesulne a medal.Dobj ra egy sima szep kis brozos lancot,esetleg kozze kis golyocskakat.pl.

Ági mama írta...

Ááá! De csodálatos!!