2009. július 12., vasárnap

Elment az eszem...

... hogy belevágtam ebbe a lakásfelújításba. Hontalan vagyok, fáradt és rosszkedvű... Most még úgy látszik, hogy soha nem lesz vége, csak ülök a dobozok tetején, és rettegek attól a pillanattól, amikor meglátom a falon azokat a színeket, amelyek a kis színkártyán még baromi jól mutattak, de több négyzetméteren... khm... na majd meglátjuk. Úgyis mindegy, mert nincs visszaút, olyan lesz, amilyen lesz... Szerencsére ma reggel a lányom elment Svájcba egy kicsit nyelvet tanulni pár osztálytársával, legalább neki jó... Szóval irigylek mindenkit, aki fűz, horgol, vagy egyszerűen csak gyöngyöt vesz a kezébe... Lányok, alkossatok helyettem is sok szépséget!!!

Brühühühü....

10 megjegyzés:

T REKA írta...

TELJES MERTEKBEN EGYUTT ERZEK VELED
KITARTAST,A VEGEN MINDEN JO LESSZ

Ági mama írta...

Ismerős ez az érzés. Mi a múlt nyáron
voltunk így. Meglátod olyan jó érzés lesz mikor készen lesztek. Addig is kitartást!!!

Erga írta...

Szépek lesznek azok a színek Kata ne izgulj az ékszereidnek is gyönyörűek a színei, én biztos vagyok, hogy ezt is jól kiválasztottad.
Egy tanács amikor a doboz tetején ülsz és van egy kis időd és erőd fűzz valami gyorsat és az majd jól megnyugtat.

Marta írta...

Hàt a lakàsfelujitàs sok bosszusàggal jàrhat, de utàna biztos nagyon szépek lesztek!
A lànyodnak meg jo nyaralàs kivànok itt nàlunk :) Németes? Mert akkor semmi eselye itt jol megtanulni németül (züüridüütsch :))

Bandrea's Beads írta...

Kitartás!! Egy fantasztikusan vidám lakásban fogod fűzni a fantasztikus színvilágú ékszereidet (bevallom, nálunk is festeni kellene...)

N Zsuzsa írta...

Nem írígyellek, de majd, ha kész lesz, akkor igen!!

Kiss Antalné írta...

Együtt érzek veled!
Mi a jövő hét végén kezdjük. Előre reszketek!

kandy írta...

Drága csillagom! TE AKARTAD! Legalább bízzál magadban! Bizony-bizony érhetik az embört meglepetések, de hátha. Sokszor mondják a szagemberek, hogy egy csempéből nem lehet egy egész fürdőszobára következtetni...Most már ne pánikolj, ha nem jön össze, majd jövőre átfesteted. Tod, a kocka el van vetve! Remélem, megnyugtattalak. Hajrá kiwi, lila és türkiz-arany. Én már marhán kíváncsi vagyok és irigy.

Unknown írta...

Fel a fejjel, nemsoká itt a gyöngyhétvége!!!!

BéKata írta...

Lányok, annyira, de annyira jólesik, hogy biztattok!!! Millió köszönet érte!!!
Márta: igen, németet ment tanulni a Bodeni-tóhoz, Svájcba csak kirándulni járnak át, a tanulás Németországban folyik... :-)))